OM GRAFIA 2017-01-16T10:02:25+00:00

Grafia Produktion AB

Bakgrund

Vi på Grafia är stolta över att producera bilder och innehåll för marknadsföring och e-handel av högsta möjliga kvalité. Sedan mer än 30 år är vi specialister på bildproduktion, retusch, bildhantering, repro och publicering.
Vi har genom åren producerat bilder till hundratusentals sidor IKEA-katalog, 100-tals utgåvor av ICA-Handlarnas, Ica:s reklamblad och många andra reklam-enheter. Sedan några år är även Grafia en del av det digitala medielandskapet, fortfarande med bilder och bildpublicering som specialitet. Vi producerar 1000-tals bilder varje månad åt e-handlare och andra som kommunicerar och säljer varor, produkter, tjänster och känslor med bilden som verktyg.

Varför Grafia

Genom att anlita oss för din bildproduktion får du inte bara tillgång till vår effektiva produktionsapparat, du får också ta del av vår exepertis och kunskap om hur man exponerar produkter på effektivast möjliga sätt på internet. Att  hjälpa dig att öka din försäljning är vår mission.

Möjligheterna till effektiv exponering ökar allt eftersom tekniken på internet utvecklas. Det som är möjligt  med dagens tekniska plattformar, var helt otänkbart för bara några år sedan. För inte så länge sedan var enkla produktbilder enda möjligheten, så kom möjligheten att visa en produkt med flera bilder. Att komplettera med rörligt och så vidare. Bilder med interaktivetet och i 360° är den senaste trenden. Vi håller oss ständigt uppdaterade med nya kunskaper och nya tekniska hjälpmedel för att på effektivast möjliga sätt utnyttja möjlighetern i din plattform och dra nytta av kraften i din nya teknik.

Vår idé

Kreativt är vår enkla, men kraftfulla idé, är att det bildmaterial vi producerar skall tåla att visas gång på gång. Påverkan som leder till köpbeslut måste upprepas och då är bilden den perfekta informationsbäraren. Vi är din partner när du vill ha visuella produktpresentationer med största möjliga säljeffekt!

Behöver du hjälp med manér och metoder hör av dig till oss så hittar lösningar på dina visuella, kommunikativa problem.

grafia_logo_vit_h60

Välkommen!

VI HAR NORMALT ÖPPET:

VARDAGAR
08:30 ~ 17.15

Behöver du hjälp på andra tider, hör av dig.