360° PANORAMA VIRTUAL TOUR 2017-04-04T15:22:29+00:00

Project Description

360° Panorama Virtual Tour

360° tillför mycket till den digitala produktpresentationen, och därmed till försäljningen på din e-handelssida.
Vi producerar 360° på två sätt: “Utifrån och in”, innebär att produkter och artiklar som behöver visas i flera vinklar eller runt om. Det är motivet som ”snurrar” framför betraktaren.

“Inifrån och ut” passar för stora objekt eller rum och fotograferas från centrum och ut. Bilden uppfattas som om betraktaren rör sig inuti objektet. Den här typen av panoram-bild kan kombineras till bildserier så att man får upplevelsen av en rundvandring eller ”virtual tour” som det brukar kallas.

Båda versionerna innebär att man ger betraktaren möjlighet till interaktivitet i form av att ändra rotation, zooma in eller byta ”kameraposition”. Trots att slutresultatet kan förefalla var lika till sin karaktär bygger  de på olika produktionsteknik. Utifrån tas ofta med snurrplatta och inifrån med ett automatiserat stativhuvud. Efterbehandlingen är också olika. Båda metoderna har fördelen att man utgår från fotograferade bilder i fullformat som kan efterbehandlas och justeras som en vanligt bild.

Original

Original Behöver du hjälp med att färdigställa dina trycksaker? Vi kan ta hand om din originalproduktion och ser till att dina alster blir färdiga för tryck. Vi har lång kunskap och erfarenhet av att producera. [...]